Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva mitt jag


Hela mig vill du ha


Jag som värnar så
om min självständighet


Halva mig kan du få


Men hur ska det bli
vill ju inte göra dig illa


Samtidigt som jag vill
bringa dig glädje


Halva mig kan du få
om det är tillräckligt för dig




Fri vers av Nic
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-03-04 00:15



Bookmark and Share


  Almaz
Åh...ojojoj...du ryckte just i mitt innersta rum och fick mig att tappa balansen fullständigt! Känner så igen mig. Inte vad gäller åldern, men däremot vad gäller självständigheten. Jag tror att man även måste få vara med bara sig själv och värna om det egna jaget för att må bra och inte tappa bort sig fullständigt i livet. Hur underbart det än må vara att falla in i förälskelse och förlora sig själv i någon annan. Så låt honom nöja sig, tills du är redo att ge mer en dag. Det är mitt råd...
Ja, varför inte godkänna den där ekvationen?? Det kan ju tänkas att ni är i olika stadier i livet och tänker/behöver olika saker för att känna er tillfredsställda.
En mycket talande och väl skriven dikt! Gillas!
Kramkram:)
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic