Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandskugga

På palmen sitter rädslan snarad. En otröstlig längtan till frihetens läger.

Ljusfager strimma smeker min frans



Vid oasen stannar känslan av lustljus. Sandkornen tog mitt bundna hjärta.

Violettblå molntuss skymmer min sikt


Någonstans under trötthetens djup. Fångas min sång med silkesväme.

Dynor av gyllene korn begraver min sorg






Fri vers av Mia Sedvall
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 15:11



Bookmark and Share


  flygia
personligt, originellt
2013-07-10

  stig wikman
GYLLENE KORN
AV VACKRA ORD.
love that.
2013-07-10

  stig wikman
GYLLENE KORN
AV VACKRA ORD.
love that.
2013-07-10

  Miss M
Vackert och känslofyllt!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall