Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVBILD



På tå med silkekjol runt vaderna.
Handen och armen i en skulptural
rörelse fångad i badrumsspegeln.
En blivande stjärna. ”Du är för
gammal” sa mormor. ”Du skulle
ha börjat när du var fyra.”




Prosa av Gerd Vading
Läst 603 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-07-10 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra i denna tillplattning
2013-07-27

  agneta pichler
hm.. de gamla kunde
slå drömmar ur huvudet
och det snabbt
2013-07-23

  Anya VIP
En fin gestaltning av att alltid befinna sig i fel ålder. Bra! Tycker om!
2013-07-19

    Mia Sedvall
Bra, förstår precis, fint:))
2013-07-15

  Lärling
Så vackert! Och tragiskt; "Du är för gammal".
Ser spegelbilden framför mig.
2013-07-13

  flygia
för stor
eller för liten
för ung
för gammal

bla bla bla
2013-07-10

  Anita Westin
Härligt Gerd!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading