Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kimono är en japansk kunglig klänning som det finaste Japanska dockorna brukar ha på sig.


Kimono

Fisken fångas av pinnar

av en fin dam damen har

svart blankt hår ner till rumpan

damen har en siden kimono

Kimonon har svart färg

med ett guld siden band

runt magen och en

grön fin obi med en

stor rosett på ryggen

och ros röda blommor

runt obi'n

med en stor blå blomma

fast spänt på huvudet

och röda blanka

fina skor










Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 18:04



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
en fantastiskt målande bild av kimonon,
så rik av färger, material och former,
blir inspirerad att bära en sådan själv,
tack Ruby för din fina lärodikt
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz