Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sushi är Japansk mat. På sushi restauranger serverar man oftast rå fisk eller en mat rätt som heter Bibimbap


Sushi

Maten är rå lax

laxen rullas in i sjögräs

blandat med avokado och

gurka.

Här använder vi rå lax

och ris

riset blandas i en avlång

klump

över riset lägger ett lager

med rå lax som

är i samma form som

ris klumpen.

Och voila två
Sushi rätter.




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-10 18:24



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
Smaskigt målat och delikat serverat
i fina ord
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz