Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kutsu betyder skor eller skorna på japanska


Kutsu

Skorna är svarta

och har en ljuvlig rubin

på framsidan

på sidan bär skorna två

stora röda blommor

skorna har också

små insydda mönster

på båda sidorna

på sidan av rubinen är

det två stycken

små fyrkanter

skorna har en

fin grön rosett

över rubinen




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 19:08



Bookmark and Share


    Ruby Sperz
Tack! Emme!
2013-07-10

  Emme Anuelle
de vackraste skorna att gå i, såna vill jag ha!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz