Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ett japanskt halsband


Halsbandet

Halsbandet är lindrat

runt en fin japansk

kvinna

Halsbandet har två snäckor

röda svarta och guld

pärlor med en fin

mörkröd girlang

under halsbandets band

Små vita söta prickar

på pärlorna




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz