Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bild av Japan är ganska ståtlig tycker jag.Hoppas ni gillar det!


Min bild av Japan

En ståtlig fin stad

Husen har snett tak

Husen är svarta

Och har massor av

mönster

rött och svart tak

och deras fina berg som kallas

'Fudje'

Massor av fina gröna växter

Växer upp i staden och massor av bambu

Små broar över små fina floder och

massor av fina gröna träd

Och deras fina folk som bär komonon




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 251 gånger
Publicerad 2013-07-10 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz