Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att vinden blåser

Tur att vindarna far

Över dessa långa hav

Över de stora ängar

som ger oss kraft

till drängar

Och att vinden blåser

så långt så långt den åker

inte ens en glimt är kvar

Över dessa långa hav




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 170 gånger
Publicerad 2013-07-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz