Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först en tår

Först en tår

ner den når

ner till knät

på drömmarnas

nät

nätet fångar in dig

tåren försätter ner

enda ner till knäts

Stora magiska

dröm nät




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz