Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Blomman är siden röd

du sveps in i ett rött tyg

av siden

siden rosen fångar in en vind

från vindarnas dans

vinden dansar glatt

på ängen med den röda siden

rosen

vinden flyger upp

och ger dig vingar

till ett flygande slut




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-10 22:16



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
oerhört vackert, förnimmer den flyktiga svepande känslan intensivt hela dikten igenom
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz