Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullt "natur-likt"

Strimman av regn sållar småsten

Pånyttfödd jord berikar maskars gångar

Lättnad suck drar över fjärden




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 13:35



Bookmark and Share


  aol
gillas berörande skrift,
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall