Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Frostblomma.

Frostblommor slår ut över
fönsterglas
och
hornhinnor

det är vinterkyla i din blick
när den möter min -

när vi går igenom
vår första frostnatt;

det är sönderkrasande
under fötterna

och minusgrader
sökandes sin väg inåt -




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-11 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kallt
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio