Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Fulhet.

Det finns
fulhet
inuti människor
inuti människor
bor det monster som ibland tittar ut
genom våra
ögon genom
den glastunna hinna
den som välvs utåt
mot världen

jag

blir rädd
för dina ögon ibland jag
är rädd att något annat ska titta ut på mig

titta ut ur dig

någonting fult som
inte älskar mig
som du

jag

vill vika undan
från din blick
ibland

rädd att ditt monster
ska se mig
ska se rakt igenom mig
in

till mitt monster

och att de ska
enas om
att

riva sig

ut.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
logiskt och dramatiskt slut. snyggt!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio