Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Delikatesser som intas mellan lakan.

Han är vacker
när han är


kåt


biter sig i läppen
vitt hårt mot det mjuka, blodfyllda
som för att hålla inne någonting
som för att kontrollera


frustration


över att bli hållen
på avstånd


retad


hans former
hårdheten och
hungerblicken
den mörkbruna
naken


svag


när han läcker
i små droppar
genom huden och ur spetsen av sin -


(tunga)


den som smakar
av honom
hans människosekret
som en särskild


delikatess


speciellt serverad
ur hans inre






han är



han är vackrast
vid bristningsgränsen.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 20:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbar!
Ja bara flämtar!
Tack!
2013-07-11

    ej medlem längre
Spänningen stor
:)
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio