Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Sätt på mig till Zacke.

Baby jag
vill ha sex till Zacke
du kan tränga in
i mig
samtidigt som han
intar mig
genom hörselgångarna
lätta vibrationer genom rummet luften lakanen över
min hud
din -

hans
meningar som mentala små
orgasmer

om det är okej för dig att
vi blir
flera
att
andra är inuti i mig
samtidigt ni kan
samsas -

mitt huvud mitt
(hjärta)
har plats för fler än dig
baby jag
vill att du ska sätta på mig
med Zacke
som soundtrack

bara som en extra
gnista
som kan ligga och glöda
någonstans nere
i mitt bäcken


i slutändan är
jag din
jag är lättfotad och jag

är din



baby jag har satt på Zacke och
basen
ger mig gåshud



kom och
kom och



inta mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Crucio
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-11 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio