Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga konstigheter

finns en hund jag gillar här nere
han brukar hänga på
andra sidan
vägen på en balkong
hans ägare släpper alltid ut honom vandrades i sina kalsonger
på morgonen eller kvällen
eller dagen för den delen
den här hunden
älskar
att sitta
och titta
på allt utanför
kruxet är att ägaren brukar glömma hunden där ute o stänga dörren
ser kul ut
när han sitter där o väntar
inget man önskar hunden
men det är
lite tragikomiskt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 18:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Är ju åxå från linköping, ju!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos