Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abysmal

jag stötte till skålen
och spillde
innehållet rann ut över bilden
regntunga moln tornade upp
och fördunklade sommaren
skuggade den syrefattiga sjön
där döda spigg
guppade i kvävesoppan

jag kunde inte annat göra
än att lyssna
till industrivisslans sång
i den svavelmättade
kvällsluften




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 20:21



Bookmark and Share


  Robin V
Väl formulerat. Får spännande bilder på näthinnan.
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP