Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mizu Betyder Vatten på Japanska Oo-kii betyder Stor på Japanska


Mizu oo-kii Tsunami

Vattnet droppar ner

Rinner sen ner

Hälls ner i en hastig fart

Forsar ner till ett vattenfall

en översvämning är här

Dränker allt isär

nu en banta tsunami

sen är det inget här




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-11 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz