Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten men stark

Liten men stark

går genom öknen

går genom mig

ett öppet hjärta finner alltid dig

går över bergs toppar

vandrar över allt

det är så man finner liten men stark




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-11 20:46



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
säger bara WOW, liten men stark, så sant, så sant
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz