Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håll dig stark medan du också lever!


Håll dig stark!

En stark vän går

vid min sida

jag håller kvar

efter att ett stort hål

hade öppnats i mig

nu är min vän borta

och kommer inte mer igen

jag känner mig svag

och faller ner på knä

vet hur det känns

att förlora en vän

jag håller mig kvar

mitt håll blir störe

och jag försvinner

i aska på en äng

alla mina vänner

som tröstat mig så bra

men nu är jag borta

för alltid du har kvar




Fri vers (Fri form) av Ruby Sperz
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-11 21:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, är du så ung?
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ruby Sperz