Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk skepnad

Du min vän du ser på mig
Och mitt hjärta tröstas

Du min vän du ler mot mig
Och själen min uppfylls

Du min vän du är mjuk mot mig
Och sinnet mitt helas


Kärleksförklaring till hela din skepnad för mig är underbart stort





2013-07-12 Wollemia




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-12 10:14



Bookmark and Share


  Skadad Vinge
så vackert!
2013-07-13

  stig wikman
UNDERBART
OCH MJUKT.
love that poem.
2013-07-12

  aol
såberörande vackert skaldatt
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall