Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1800-talets slut

Do you need anybody?

De vill ju ha sin vardag
flytande
eller, ja de kan ju gilla en iphone
men klart alla vart där

alla har varit ägda alla har förlorat nån gång
ett bord
och ett annat
bord och allt
det här
är delar

av hur vi är eller inte är.


You gotta be real gotta have heart

lek förutsätter att deltagande förlorar
sig själva
i leken

som en gräshoppa upplevelse till upplevelse
lika mycket ljud som bild precis innan
ett roder rakt ur en bandit

möörk choklad ett kex
klart ser skillnaden, brännässla
och en tussilago.

Brände mig på knät
klart man vill, andra tittar runt
put black magic dynamite on me
ögonen
ett språk
säger allt

she got me on my

epañol vaínilla





Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-12 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos