Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivarkursuppgift: fick en mening av en annan jag skulle basera en dikt på, meningen var 'ett hav av blodrött tyg.'


Spår över hud.

Efteråt ett hav av
blod-

rött tyg

morbid modern konst eller är det kanske
performance art
med
människokroppen som en
formbar bas att
börja med

villigt öppen

för
förslag

alltså
välkomnande en viss
konstnärlig
frihet

fri

frivillig
att i
kreativitetens namn
bli


förstörd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Crucio
Läst 253 gånger
Publicerad 2013-07-12 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio