Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Norrländsk starköl.

Du berättar om den del av din barndom som doftar
Ajax, diskvatten och
Marlboro-rök
cigarettrök som undkommit köksfläkten och
diskmedel hällt över blått porslin

den del som nu inte vill veta av dig
hur du nu ska låtsas att det aldrig hände något mellan er
hur du nu ska låtsas att det alltid bara fanns en enda för dig och
inget annat

hur ni hade ett bergochdalbaneförhållande och
ett jävligt
ugly break-up

du säger att du älskar doften av cigarettrök
gift och nikotin rakt upp i hjärnan
älskar smaken av öl, också,
norrländsk starköl och cigarettrök i kallfrisk vinterluft och

(ett tungt lager sot
i lungorna i hjärtat)

det var nog det bästa det
finaste minnet
av er tillsammans
säger du

och ler
som om du bara vill gråta.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-12 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio