Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh la la...


Regina Apis

Kvinnan är den vackraste varelsen jag sett
Alla former, alla känslomässiga
Former
Skönheten bakom
Ytan
Hur gör dom?

De är mästarnas mästare
De är överlägsna
Och vinner

Alltid.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-12 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jadu, du fångar en öm beskrivelse av kvinnan och hennes fängslande sensualitet. Jättevacker text och bilden är som en ljuv ros till denna dikt ! Fantastisk!
2013-07-13

    ej medlem längre
endimensionell
existentiologi.
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy