Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Sanningen      är den omedvetnas medvetenhet

Ärligheten              är  den oskyldiges skuldra

 

 

Jag kommer alltid finnas där

 

 

Tryggheten                          är du där famnen omfamnar

Trovärdigheten                   är  den sanning av ögonblick

 

 

               Du kommer alltid att vila där

 

 

 

Wollemia 2013-07-13

       




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-13 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall