Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyggt barn

Skyggt barn drar runt på stan

Svänger sin kropp och långa rock i takt med sin
manliga arrogans och nonchalans

Skyggt barn drar runt på stan smider planer
leker lekar för frihet och ensamhet

Tystnar gömmer sig bakom sin fasad tittar ut
ibland tindrar vill ha mer men det
skygga barnet i dig
är det jag ser




Fri vers av Ökvinnan
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan