Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilder som bleknar


Just Då

Tänk om jag kunde teckna bilden av dig

 

Du ,naken framför mig med dimmig blick och ditt kåta leende

Inga bilder, sa du , ta mig bara, Behåll mig som jag är,här och  nu.

 

Tänk om jag kunde teckna, den vackraste tavlan




Fri vers av Gryft
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-15 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft