Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt blir blått

humöst
porlar
vindlar
svänger och trycker
spänner sig i bågar
meandrar
tränger sig
ut

där det söta
förlorar sin sötma
mötet förändrar
allt för alltid

allt som varit blir

blått

som kluckar

porlandet är borta,
ersatt

Salt

humusämnen och minnen
faller sakta till botten
blir lager
sediment




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-15 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP