Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adam. Med kärlek.


Snickaren

En öm inkräktare
som i sina händer bär
ett hjärta av trä

Snickaren karvade i körsbär
För att nå kvistens kärna

Ett bräckligt hjärta
med kärnan som ryggrad,
en lodrät meridian

En öm inkräktare
som formar ord med sina läppar
Jag kan inte ta ansvar för det här
Jag kan inte ha något att förlora

Snickaren
som i sina händer bär
ett brustet hjärta
av trä




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-15 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk