Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustration.

"och du säger att alla människor tillslut lämnar dig men jag är inte dom.

JAG ÄR INTE DOM.

för vi är vi.

och jag älskar dig.

och jag hoppas att du kan tro mig när jag säger det."


Spring ut. Sluta läsa. Gamla ord, nuvarande känslor.
Hon menar det inte längre.
Sluta.
Mensverk och alkohol.
Menar inte det här.
Läs inte.
Smsa mig och säg att du älskar mig.
Du är kär.
Jag är kär.
Men jag är kär i dig och du är kär i honom.
Nej. Aj. Kan inte tänka på det. Sluta. Försvinn. Bilden är kommer aldrig försvinna från min näthinna.
Börja om.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 275 gånger
Publicerad 2013-07-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa