Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erika 2000

Vi var ungdomens spröda hjärta
den där kärleken som kom först
den bräckliga men så ljuva gnistan
som spred sig som en eld
i två unga sinnen

Vi var, och slut är det
ja för många år sedan
vi slets itu genom nya idéer
och nya val

Storm, och jorden som öppnade sig
vår kärlek var lika bräcklig
som Iors kantstötta bygge

I tre år levde jag utan ditt namn
på mina läppar, plus tio år utan
ditt ansikte i mitt minne,
men när du ringde mig så sent
som igår

insåg jag att... jag aldrig hade glömt din röst




Fri vers av Clocare
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-15 23:58



Bookmark and Share


  erkki
Gammal kärlek rostar aldrig. Romantiken var nogsom bäst de allra första gångerna. Vackert och sprött om hur det var.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare