Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggtörstig

Vill sträcka ut
längtar efter tryggheten i er närhet
drömmer att vara en del av ert liv

Men håller kvar handen
låter telefonen ringa, törs inte svara
då måste vi ju ses

Trygg i otryggheten
trygg med det invanda
trygg med att tycka allt är tomt

Längtar efter modet
att ge sig hän
att sträcka ut handen att lyfta luren
att delta
att vara del i.




Fri vers av Magnus 7.0
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-16 19:27



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
En text fylld av sökande, mening, förståelse för sig själv och sin omvärld. Motpolerna trygghet och rädsla som konkurrerar ständigt angående vår eventuella möjlighet till utveckling eller degradering.
2014-08-06

    ej medlem längre
Känner igen mig. Fina rader. Gillar titeln lite extra!
2014-08-02

  Sofhia Wirström
berörande rader
varma rader
längtan

2013-07-21

  Robin V
Igenkänningsfaktorn är hög. Texten berör. Bra!
2013-07-21

  Fem hjärtan VIP
Berörande!
2013-07-21

  Chorin Raphael
Bra. Något jag kan känna igen mig i.
2013-07-21

    ej medlem längre
bra!
2013-07-16

    ej medlem längre
Stark text med mycket känsla i.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0