Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



älskade unge,






du ska inte behöva genomgå det

du ska må, alltid
hållas
med respekt
se med nyfikenhet

du ska vara lycklig

du ska känna dig precis så
vacker
och älskad
som du är


så säger jag

till din pappa
när han kysser mina tårar



jag har känt smärtan
under mina år
för att du ska slippa,


du ska inte behöva genomgå det

så säger jag


när jag lägger handen på
min rundade mage, och viskar


stanna,



du är tryggast där















Fri vers av xilenie
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-16 20:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vackert.
2014-01-12

    Anna B
Brukar alltid säga till min mamma att de 9 månaderna innan jag föddes var den lyckligaste tiden i mitt liv. Och hon skrattar men grejen är att jag tror det på sätt och vis är sant.

Gillar den här texten, mycket.
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

xilenie