Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla som tänker "vem är jag?" när ni ska presentera er... det finns en anledning till varför det är svårt


Presentation

Jag är en introvert människa men älskar sällskap.

Jag är en misantrop men älskar människor.

Jag är en hopplös nihilist som har hopp.

Jag är en hemlös med tak över huvudet.

Jag är en god människa men jag hatar.

Jag är en tyst person som gärna låter.

Jag är en vacker människa ur vissa perspektiv.

Jag är en trasig själ med en hel yta.

Jag är, precis som du, komplex.

Jag, vet, vem jag vill vara, men det är inte jag.




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-17 01:08



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Hahaha - träffsäkert och jag klockrent slut! Det här hade kunnat utvecklas till del två och ännu fler..
2013-08-20

  Nina.H
En härlig o ärlig presentation,
tycker jag! Like!
2013-07-31

  infantsgame
Åh, alldeles perfekt ju.
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek