Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt lidande

Morgontimmen varar sårande kort

      Som alltid längtar jag mig rörande bort

         Tidsfristen uttöms med sekunder av nerv

            Dagen blir som vanligt genomträngande kärv

                                                         

              Valet har ändrats till småsur citron

           Allvarets skälvning av gungande ton

       Stridande känslor sätter spelet i gång

 Avslagen oro dränks av dagen så lång

 

 

 

Wollemia    2013-07-19         




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-19 07:41



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Tack kära Stig för dessa ord...
2013-07-19

  stig wikman
WACKERT
WOLLEMIA
WELL
WOW
2013-07-19

  stig wikman
WACKERT
WOLLEMIA
WELL
WOW
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall