Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One and wake up

Kunde ha varit något som tänkt åt ett annat håll kanske en snabbkoll så att säga vrid och sen stilla inte illa.

Det är ungefär någonting med oss som om synthen inte kunde distinkt differera I have to say basen som slår the right time och gubben på balkongen - det kan inte bli lustigare - han är där alltid när solen kikar fram readin' his paper or so or so or so och ja, sjunker hela han melting by the cover.

Dudi-do-li-doo, du-dwang. Ljud och bild du förstår, statistik talar även om det är upp till tolkning vad statistiken faktiskt säger. Du vet hur dom väjer.

Siktat underkategori runt din hjälp
värmen är dånande tack du
it's a beautiful day
sailing and dreaming awaaaay
sleepy sometimes, but mostly energetic
so many said so many things
maybe that's something else

I'd like to stay with you, it'd be a beautiful day.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-07-19 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos