Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanel

Jag skulle ju spara orden?
Smärtan, min.

Den är så stark, så vacker, så komponerad.
Smärtan, min.

Andra ryggar, den är för mycket, för tung, för lätt spilld, mjölk.
Surt, säger de.
Smärtan, min.

Du borde spara, kyla, redigera, gå igenom, håll emot
Smärtan, din.
Förbannelsen, din.

Sluta med dyngan, din.

Du ska droppa som parfym.

Älskade, min.




Fri vers (Fri form) av Malin Ringdahl
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-19 23:04



Bookmark and Share


    Nils Järn
Att fara mellan dina rader känns som att beundra en gammal superskön kostym, mjukt och högtidlig längtan efter kärlek.
din trots är så vacker...att den tar bort min skam.
2013-08-30

    ej medlem längre
whishful thinking.....IRL
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl