Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är den heliga skatten för mig.

Jag och mina systrar och bröder uppskattar dig.

Du kan inte språket men håller alltid upp oss, hon tar oss före sig.

Mor, jag vet inte hur jag ska tacka dig.

Du är min ängel, håller alltid min hand

Mellan mig och mina syskon så är du en livsviktig band.

Du är stark och uppfostrat oss alla utan en far.

Du är min superhjälte, så god och oslagbar.

Familjens strålande blomma

Det är alltid mat på bordet och fickorna aldrig tomma.

Mor jag har nog alltid svikit dig.

Men du förlåter alltid mig.

Jag älskar dig, jag dör för mamma.

Jag vet att du gör detsamma.



















Bunden vers (Rim) av Sharo
Läst 786 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-20 06:22



Bookmark and Share


    Sharo
Tack :-)
2013-08-01

  mare VIP
Mycket fin!
2013-07-30

    Sharo
Tack :-)
2013-07-21

  Carina Bendix
Åh, vad vackert! Jag får tårar i ögonen. Vilken stark kärlek du har till din mamma! Hon kan vara glad och stolt över dig! Hoppas hon har fått läsa den här vackra dikten. :)
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sharo