Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldern är ingen beskrivning av drömmarna.

Han ville så gärna
verka äldre än han var,
visa ordentligt
att han inte var ett barn.
Han ville så gärna vara vuxen
för att få vara med dem
som delade samma tankar,
för att de inte skulle visa honom bort
och för honom förklara
saker som han redan förstod

Han ville så gärna,
men nu orkar han inte verka mer,
utan kan bara hoppas och be
att de trots allt ska se
honom så som han är
och inte bara anta
på grund av antalet år,
som han har levt.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-20 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten