Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför fortsätter vi slå?

Vi är alla skärvor,
bär på sår,
så varför fortsätter vi då slå?
Ser vi inte,
att de försöker tvätta,
hela, dölja smärtan?
Varför fortsätter vi slå?

Vi är alla skärvor,
bär på sår,
så varför fortsätter vi då slå?
Vi kan räcka ut våra händer,
omfamna varandra,
stötta
och lämna skärvorna fram,
till han som för dem samman.
.. men istället fortsätter vi slå..?

Vi är alla skärvor,
bär på sår,
så varför fortsätter vi då slå?




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 746 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-20 16:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi fortsätter slå för att vi är sårade.
Och ibland för att vi hatar.
Förorättningar resulterar i slag.
Man har den Larz Gustafsson man förtjänar.
2013-07-20

  wildah
Klokt resonerat, varför är man inte mer rädd om varandra!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten