Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTAN


lever bakåt
ångrar

saknar och minns
rädd för kommande
faror

väntar på undret




Fri vers (Fri form) av Gerd Vading
Läst 609 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-07-20 20:01



Bookmark and Share


  Lärling
Fantastiskt fin text (igenkännande!) på så få ord!
2013-07-28

  Lena Själsöga Keijser
du
skriver detta fängelses murar

starkt
stiger krampen ur
2013-07-28

    ej medlem längre
"baktiden" kan vi inte leva i nu. Den har vi bara inom oss.
2013-07-23

  Anya VIP
Jaa känner igen mig i hur man lever bakåt. Fin och vemodig om vår existens.
2013-07-23

  agneta pichler
mycket berörande text
så få ord
och du får mig förstå

2013-07-23

  Göran P Rödholm
Det är märkligt hur några få ord kan trigga igång en. En oemotståndlig text. Less is more.
2013-07-21

  flygia
kondenserat.
laddat.
vist.
2013-07-20

  Anita Westin
Bra så! Inte för mycket inte för lite! Säger det dom behövs.
2013-07-20

    ej medlem längre
att alls finnas, det stora undret som skett. och där är det. du, i allt. finns. fascinerande skrivet
2013-07-20

    ej medlem längre
Jag förstår dig. Men ibland måste våga för att vinna!
2013-07-20

  Marianne Räf
Jag förstår din rädsla för
ev. kommande faror.
Men Undret - eller flera
sådana - kommer inte
att utebli.-------------
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading