Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Musik från barndom

väcker nostalgi

obeskrivlig sådan

inte nödvändigtvis från en tid man vill gå tillbaka till

även om det handlar om nostalgi

för det blandas med en sorgsen sentimentalitet

en känslig sådan

som helst inte vill beröras i det inre

för att man innerst inne då vet att känslorna kommer välla fram

forsa


nostalgi som är skrämmande

betungande

inte alls så befriande som man kan tro

det hela känns i kroppen

en slags obehagskänsla inför vad som varit och vad man gått igenom

en del av ens barndomsliv


***

nostalgi för musiken

för vad musiken varit för en

och varit med om

***

nostalgi




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223