Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte vara den enda som har tröttnat.


Idéer till filmer som bryter

En man och en kvinna möts
Ögonen låser sig fast
och ekar i stadens tomma sorl
På morgonen har de båda glömt.

Ett litet sött barn
kippar efter andan
ber om att hjärtat skall sluta banka så hårt
Hjärtat slutar banka.

En ung sökande man
ger sig ut på jakt
jakt efter mening
Han finner inget.




Bunden vers av Synkoperad Progress
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jodå, jag vet
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress