Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjekt Verb Objekt

Jag skriver ett brev
Du är

Jag läser en bok
Du är

Jag dricker kaffe
Du är

Jag spelar gitarr
Du är

Jag lever ett liv
Du är

Jag dör ett liv
Du är




Bunden vers av Synkoperad Progress
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-20 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...också Du - lika mycket,
fast på
ett annat - och - värdigt sätt.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress