Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till M


Missförstådd

Det ok, du bär.

Gör dig, till den du är....eller inte.

Den sak du känner, som i sinnet bränner, formar dig till en individ.

Att våga är att finna, och att söka är att se.

Smärtan och tyngden kan fly, om du bara vågar lätta.

Så BRA, VACKER och FIN, sluta tro..

Känslan att vara bra, vill jag att du lägger, låser in i ditt bo..




Fri vers av MatteBson71
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-21 00:05



Bookmark and Share


    MatteBson71
Många tankar i en.
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

MatteBson71