Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon

När morgonen gryr
och alla tillfälliga älskare flyr
Vaknar vi
och försöker låtsas som att det värsta är förbi




Fri vers av mollypop
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 11:54



Bookmark and Share


  Robin V
Kort och smått briljant! Bra skrivet!
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop