Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå...?

Eko
Eko överallt

Jag sitter i ett rum.
I ett universum.

Ensam.

Som om ingen såg.
som om ingen
vill se.
Jag spelar ett spel
ingen kan.

Som ingen har tålamod att lära sig.

Som att
ens försöka höra
växternas gung på bottnen.

Läsa ett vilt språk utantill
på ett vitt, rynkfritt papper.
Comme les mots:
Me manque.

Som att känna vinden
som inte blåser genom håret.

Som att höra rösten
när man är ensam
i universum.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy