Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade det ni kallar lem

Mitt ex hade en kuk inatt
I min dröm

Hon hade en lem

Vi tittade på varann.
Alla tecken stämde

Vid forsen.

Men just när allt var rätt
när inga fel existerade

Då vände hon över i gräset.

Jag såg fel
men ändå inte.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-21 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cornelis' mardröm.
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy